Abort og omsorg

27. maj 2012

Sundhedsstyrelsen har udsendt nye retningslinier om hvordan man skal "drage omsorg" for børn, som viser livstegn efter abort efter 12. uge. Når børn bliver aborteret så sent, foregår det ved at man kunstigt sætter fødselen i gang, og mange af de fødte børn viser livstegn som bevægelser, gisp og lyde.

De anerkender altså fuldt ud, at det er et menneske som lider, og vil derfor hjælpe dem indtil de dør. Hvor grotesk er det ikke, at man kan være så kold, at først hive barnet ud af livmoderen, og derefter sidde og holde det i hånden indtil det dør fordi det er synd for det? Hvis det var så synd for det, skulle man da ladt være med at slå det ihjel fra starten af!!!

Sundhedsstyrelsen omtaler det som "omsorgssvigt", når børnene bliver overladt til sig selv for at dø. Men det er vand i forhold til den "omsorgssvigt" det er at udføre en provokeret abort!
Vi lever i et koldt, sygt samfund som tillader drab på små børn, selv om alle ved det er forkert. Hvornår skal vi vågne op, og sige "NEJ! Koste hvad det koste vil: Vi vil ikke slå små børn ihjel!!!"

Berlingske Tidende: http://www.b.dk/nationalt/doeende-fostre-skal-sikres-omsorg
Ombudsmanden: http://www.ombudsmanden.dk/find/udtalelser/beretningssager/alle_bsager/2...